Upload issues with the v1.3.6 (ok in v1.3.2)

Here you can discuss the universal Integrated Development Environment for OpenVMS
Post Reply

Topic author
l.cedric
Member
Posts: 7
Joined: Thu Jul 18, 2019 8:18 am
Reputation: 0
Status: Offline

Upload issues with the v1.3.6 (ok in v1.3.2)

Post by l.cedric » Fri Jan 17, 2020 7:34 am

Hello,
we used to use these filters for our huge project (~14 000 source files) :
filter.jpg

The right one is to not waste time (it takes ~4 minutes to upload the whole files), and just upload the necessary components (folders) for our next feature (it takes less than 30 second).

If needed here's our project's tree folder :
treeVSCode.JPG

But the above filters do not work anymore with the 1.3.6 (our previous version was the v1.3.2).
None file was upload, just this message was displayed :
output.JPG
output.JPG (13.59 KiB) Viewed 172 times

How can i deal with our need this new v1.3.6 ?
Thanks in advance


sergey_vorfolomeev
VSI Expert
Active Contributor
Posts: 29
Joined: Thu Aug 22, 2019 12:17 am
Reputation: 0
Status: Offline

Re: Upload issues with the v1.3.6 (ok in v1.3.2)

Post by sergey_vorfolomeev » Tue Jan 21, 2020 12:51 am

HI
The first suspect thing is there are no extensions for source. But You are right, last version has a bug - it doesn't handle inner folders. It will be fixed in next version.


Topic author
l.cedric
Member
Posts: 7
Joined: Thu Jul 18, 2019 8:18 am
Reputation: 0
Status: Offline

Re: Upload issues with the v1.3.6 (ok in v1.3.2)

Post by l.cedric » Tue Jan 21, 2020 2:36 am

Thanks for your confirmation Sergey.

Post Reply