8.4.2-L1 on rx1620 Installation Issue

Having difficulties when installing the system? Your system runs slowly and requires some tweaking? You can get help here.
Post Reply

Topic author
poorfellow
Newbie
Posts: 3
Joined: Tue Sep 01, 2020 10:23 am
Reputation: 0
Status: Offline

8.4.2-L1 on rx1620 Installation Issue

Post by poorfellow » Tue Sep 01, 2020 10:26 am

Hello,

I have a rx1620 that installed 8.4.2 without issue, but the system just will not boot the 8.4.2-L1 media. I've tried several burn attempts, as well as re-downloading and re-verifying the checksum.

The system begins the boot process, and dies here:

Device Path Acpi(HWP0002,0)/Pci(1|0)/Usb(0, 0)
........................................................................................................................................

%VMS_LOADER-I-TRANSFER: Starting VSI OpenVMS...


VMS Software, Inc. OpenVMS (TM) IA64 Operating System, V8.4-2L1
Copyright 2016 VMS Software, Inc.

%INITIODB-F-CL_PD_FAILED, Desired class or pseudo driver look-up failed.

%SMP-I-CPUTRN, CPU #1 has joined the active set.

Again, 8.4.2 boots just fine, so I'm at a bit of a loss. There is no further output to help me troubleshoot.

Hoping someone has seen this, or knows of a way to actually perform the upgrade to L1 without having to boot from the installation media.

Thanks!

Added in 29 minutes 25 seconds:
I went ahead and forced a crash, and here was the human-readable output:

**** OpenVMS I64 Operating System V8.4-2L1 - BUGCHECK ****

** Bugcheck code = 0000064C: OPERCRASH, Operator forced system crash
** Crash CPU: 00000000 Primary CPU: 00000000
** Highest CPU number: 00000001
** Active CPUs: 00000000.00000003
** Current Process: SWAPPER
** Current PSB ID: 00000001
** Image Name:

**** Canceled error log buffer dump, no dump file available

**** No supported device(s) found in DUMP_DEV
**** No DUMP_DEV devices found
**** Attempting to write the crash dump to the system disk

**** Canceled memory dump, no dump file available

**** Displaying expanded crash summary instead...


madsweeney
VSI Expert
Member
Posts: 6
Joined: Mon Jun 10, 2019 9:23 am
Reputation: 0
Status: Offline

Re: 8.4.2-L1 on rx1620 Installation Issue

Post by madsweeney » Wed Sep 02, 2020 1:17 pm

We recommend reverting back to V8.4-2, no changes will be made to the V8,4-2L1 media. You can retry when the V8.4-2L3 Integrity version is available later this year.

Post Reply